The Food Stall

The Food Stall ønsker at tilbyde en unik oplevelse til vores gæster. Vi serverer økologiske kvalitetsfødevarer i en gæstfri atmosfære – The Food Stall vil være noget helt særligt!

Kernen i vores koncept er DIG og du skal til en hver tid føle dig velkommen i et imødekommende, hyggeligt og inspirerende miljø – hvad enten du er på farten eller du har tid til at blive og hygge dig i en af vores restauranter.

Vi ved, at fortællingen om økologi, omtanke for miljøet, rene, gode og sunde råvarer som smager fantastisk er helt afgørende for dig som gæst. Derfor samarbejder vi med en række lokale producenter, som bærer de samme værdier som os. Vi arbejder konstant på at mindske vores madspild, og derfor sælger vi hver dag vores overskydende mad igennem Too Good To Go. Det overskydende mad, der ikke sælges, bliver hver dag afhentet af personalet fra Kirkens Korshær. På denne måde mindsker vi vores madspild og dermed sikrer os, at så lidt som muligt går til spilde.

The Food Stall vil ikke bare huskes for de friske økologiske produkter, men også de gode historier der er bundet op omkring hele vores koncept. Det handler hverken om agressiv markedsføring eller at sætte sig selv op på en piedestal, men ud fra en ambition om at prøve at gøre en forskel og om at skabe en ”nede-på-jorden” oplevelse, som også vores gæster kan relatere sig til.

vejlestation
vejlestation

Restauranter

Åbningstider

Odense Banegård
Man-fre: 5-20
Lør-søn: 6-20